iFokus

iFokus

iFokus er en attføringsbedrift i Larvik med hovedformål å hjelpe mennesker tilbake til arbeid og utdanning. Her har Daniel holdt inspirasjonsforedrag om hvilke faktorer som bygger selvtillit, og hvordan man skaper trygge og tillitsfulle relasjoner mellom arbeidssøkere og arbeidskonsulenter.

Daniel har i tillegg jobbet som veileder og drevet gruppeprosesser med personalet på iFokus, kombinert med individuell veiledning. Arbeidsmetodikken har vært positiv Psykologi, mentaliserende holdning (MBT) og Løsningsfokus (LØFT).


Daglig leder Hans-Jørgen Johnsen om Daniel:

Ta kontakt

Kontakt Skjema

  • Informasjonen du sender oss vil ikke bli delt med andre, eller brukt til noe annet enn å ta kontakt med deg.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Horgenjonsson AS
v/Daniel Jonsson

Nedre Fritzøegate 1-3
3264 LARVIK
41 22 85 19

daniel@horgen-jonsson.no