Om Eva Sofie

Eva Sofie Flølo er født 1995, og opprinnelig fra Bamble i Telemark. Hun flyttet til Larvik Juli 2019, etter å ha gjennomført sin mastergrad i Klinisk og Helse psykologi ved Eötvös Loránd University i Budapest. Foregående gjennomførte hun sin bachelorgrad i psykologi ved Høyskolen i Innlandet, avd. Lillehammer.

Hun har erfaring innenfor arbeid med voksne, ungdom og barn med ulike utfordringer. Blant annet innenfor rus og psykiatri, psykisk utviklingshemning og personlighetsforstyrrelser. De siste årene har hun i hovedsak jobbet med personer som preges av psykiske lidelser som angst, depresjon, spiseforstyrrelse og bipolar lidelse. Samt personer som har generelle utfordringer i hverdagen, uten en konkret diagnose.

Eva sine interessefelt innenfor psykologien er sexologi og psykisk helse blant ungdom. Hun har blant annet gjennomført flere foredrag om psykisk helse for ungdom på Thor Heyerdahl videregående skole, og er opptatt av at ungdom skal ha noen å prate med uansett problematikk.

Hun har gått i veiledning hos psykolog Daniel Jonsson siden 2019. Hun tilbyr kognitiv terapi for ungdom og voksne, kombinert med prinsipper for mentaliseringsbasert terapi, MBT.

Samtalen varer i 45 minutter og koster 680kr. Timen betales med Vipps e-faktura. Avbestilling senere enn 24 timer debiteres.

Dersom du ønsker å booke samtale hos Eva, ta kontakt via webskjema nederst på siden eller på mail Eva-Sofie@horgen-jonsson.no