Om Maud

Maud er født i 1987 og er oppvokst i Larvik. I 2006 flyttet hun til New York der hun fullførte en bachelor grad i psykologi, etterfulgt av en master i Klinisk Mental Helse Terapi ved Long Island University Post. løpet av studietiden ble hun blant annet tildelt The President`s Award og Rosemary Ungarelli Memorial Award for fremragende akademiske resultater. I tillegg har hun vært et aktivt medlem av Chi Sigma Iota; et internasjonalt akademisk æresamfunn for psykologiske rådgivere. Hun fullførte sin praksis ved poliklinisk rusrehabilitering.

Som nyutdannet jobbet Maud ett år som psykologisk rådgiver hos en privat i psykolog i New York. Der praktiserte hun prinsipper fra den humanistiske terapi formen som legger vekt på personlig vekst og ansvar, ekthet, selvbevissthet, og ubetinget positiv aksept.

Maud har erfaring med å jobbe med ungdom og voksne preget av en rekke psykiske utfordringer som angst, depressive og post traumatiske lidelser, relasjonsproblemer, justering forstyrrelser, personlighetsforstyrrelser og selvmordstanker. Maud liker å fokusere på det positive i mennesker, og veilede dem til å nå sitt maksimale potensial.

Maud flyttet hjem til Norge i 2019 og går nå i veiledning hos psykolog Daniel Jonsson. Hun tilbyr kognitiv terapi for ungdom og voksne, kombinert med prinsipper for mentaliseringsbasert terapi, MBT.

Samtalen varer i 50 minutter og koster 600kr. Kan betales med bankkort eller vipps. Avbestilling senere enn 24 timer debiteres.

NB: Noter i webskjema om du av preferanse ønsker samtale med Daniel, Eva eller Maud.

Ta kontakt

Kontakt Skjema

  • Hvem ønsker du å kontakte?
  • Informasjonen du sender oss vil ikke bli delt med andre, eller brukt til noe annet enn å ta kontakt med deg. NB: skriv i meldingsboksen dersom du ønsker samtale med Daniel, Eva eller Maud.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Horgenjonsson AS
v/Daniel Jonsson

Nedre Fritzøegate 1-3
3264 LARVIK
412 28 519

daniel@horgen-jonsson.no

951 56 683

eva-sofie@horgen-jonsson.no

408 69 926

maud.ostby@gmail.com