Om Daniel

Daniel Jonsson er fødd 1969, bosatt i Stavern og har to barn. Han har jobbet som privatpraktiserende psykolog i mer en 15 år og tilbyr kognitiv terapi for voksne, kombinert med prinsipper for mentaliseringsbasert terapi, MBT. (https://www.kognitiv.no, https://www.mentalisering.no) Daniel holder også foredrag og driver veiledningsprosesser for ledere og personalgrupper.

Han har er utdannet ved Gøteborgs universitet og har sin teoretiske base i psykodynamiske teorier, kombinert med kognitiv metodikk. På senere år har han videreutdannet seg innenfor MBT, mentaliseringsbasert terapi og har gått i veiledning hos psykiaterne/professorene Finn Skårderud og Sigmund Karterud.

Daniel har tidligere jobbet som idrettspsykolog med fokus på mental trening for toppidrettsutøvere, og han har også lang fartstid innenfor barnehage og skole (PPT) der han arbeidet med utredninger, evne- og språktesting samt veiledning til lærere og foreldre.

Når han ikke er på jobb blir det gjerne en Crossfit økt sammen med venner, eller en joggetur i skogen. Daglig meditasjon står også på dagsorden.

Samtalen varer i 45 minutter og koster 1095 kr. Timen betales med faktura etter gjennomført time. Avbestilling senere enn 24 timer debiteres.

Daniel Jonsson