Om Daniel

Daniel Jonsson er fødd 1969, bosatt i Stavern og har to barn. Han har jobbet som privatpraktiserende psykolog i mer en 10 år og tilbyr kognitiv terapi for voksne, kombinert med prinsipper for mentaliseringsbasert terapi, MBT. (https://www.kognitiv.no, https://www.mentalisering.no) Daniel holder også foredrag og driver veiledningsprosesser for ledere og personalgrupper.

Han har er utdannet ved Gøteborgs universitet og har sin teoretiske base i psykodynamiske teorier, kombinert med kognitiv metodikk. På senere år har han videreutdannet seg innenfor MBT, mentaliseringsbasert terapi og har gått i veiledning hos psykiaterne/professorene Finn Skårderud og Sigmund Karterud.

Daniel har tidligere jobbet som idrettspsykolog med fokus på mental trening for toppidrettsutøvere, og han har også lang fartstid innenfor barnehage og skole (PPT) der han arbeidet med utredninger, evne- og språktesting samt veiledning til lærere og foreldre.

Når han ikke er på jobb er han genuint engasjert som fotballtrener i barnefotballen og han holder seg selv i form med jogging, crossfit og meditasjon.

Samtalen varer i 45 minutter og koster 1060 kr. Timen betales med Vipps e-faktura. Avbestilling senere enn 24 timer debiteres.

Ta kontakt

Kontakt Skjema

  • Fødselsdato
  • Hvem ønsker du å kontakte?
  • Informasjonen du sender oss vil ikke bli delt med andre, eller brukt til noe annet enn å ta kontakt med deg.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Horgenjonsson AS
v/Daniel Jonsson

Reidar Teigens Vei 7,
3262 LARVIK
412 28 519

daniel@horgen-jonsson.no

951 56 683

eva-sofie@horgen-jonsson.no

408 69 926

maud@horgen-jonsson.no