Prosjektet Teletoppen er forgjengeren til det som i dag er kjent som Olympiatoppen Sørøst. Daniel har vært knyttet til dette toppidrettsprosjektet i perioden 2014-2016.

Prosjektets idé

Prosjektets idé var å ha en organisasjon som servet Telemark fylkes beste toppidrettsutøvere og trenere i deres treningsarbeid/hverdag vedrørende helse og treningsveiledning. Daniel inngikk i et team sammen med lege, fysioterapeut og ernæringsfysiolog, der Daniel hva ansvarlig for den mentale treningen. Han holdt flere foredrag og kurs for utøvere, trenere og foreldre i den tre-års perioden som prosjektet pågikk. Noen av rubrikkene på foredragene hva:

  • Felles kjennetegn hos vinnerskaller!
  • Selvtillit – Den viktigste suksessfaktoren for fremgang!
  • Se motgangene som mulighet for utvikling!
  • Alltid offensiv – selv når du er i forsvar!

Prosjektleder Bjørn Kristiansen om Daniel:
”Daniel er først og fremst en veldig dyktig idrettspsykolog. En type som utstråler positivitet og glede, og som man kjenner fyller deg med positiv energi når du er sammen med han. Ytterst profesjonell i sitt budskap som foreleser og på 2-manns hånd. Her er ikke noe «snikk-snakk», men rett på sak og veldig tydelig på hvordan takle (trenings-)hverdagen. Uten tvil den beste idrettspsykologen jeg har hørt, og samarbeidet med, gjennom et langt treningsliv.”